Wirex CZ-1/U Tukkivannesaha

Käytämme rahtisahauksessamme Wirex CZ-1/U siirrettävää tukkivannesahaa, joka on varustettu 7,5 kW sähkömoottorilla, elektronisella sahausautomatikaalla, sahapään sähköisellä syötöllä sekä hydraulisilla tukinnostimilla ja tukintasaimilla.

Käsiteltävien runkojen läpimitta voi olla 800 mm ja pituus 4600 mm. Laiteeseen voidaan ottaa mukaan jatkopöytä, jolloin puutavaraa voidaan käsitellä aina 6100 mm saakka.

Tukkivannesahalla saadaan mittatarkkaa ja pinnaltaan laadukasta puutavaraa nopeasti ja vaivattomasti. Vannesahat tuottavat purua vain noin 1/3 verrattuna perinteiseen sirkkelisahaukseen.


Moving

Hinnoittelu

Tuntiveloitus 50 € Alv 0%
Helsinki. Espoo, Vantaa ja Kauniainen
Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle
0.70 €/km

Puutavara

Tukkivannesahalla voidaan hyvälaatuisista tukeista valmistaa hirsipelkkoja, tuppilautaa, parruja, lankkuja ja lautoja haluamillasi mitoilla.

Keskimääräinen teränkulutus sahauspäivänä on 5 kpl. Veloitamme terien kunnostuksesta 60 € laskun yhteydessä.
Terien vaurioituminen tukkien vierasesineistä veloitetaan erikseen tilaajalta.

Sahausalueen järjestelyt

Ohessa muutamia vinkkejä sahausalueen järjestelyistä. Oikeanlainen järjestely säästää sahausaikkaa ja tekee työskentelystä vaivatonta.

  • Sahauspaikan tulee olla tasainen ja riittävän suuri. Vähintään 10 x 20 metriä olevalla kentällä sahaus sujuu ja valmis sahatavara sekä sahapinnat löytävät helposti paikkansa.
  • Tukit tulisi asetella telapuiden päälle siten, että telat viettävät hieman sahaa kohti. Näin sahapuiden pyörittely helpottuu ja uuden tukin lastaus nopeutuu.
  • Tukkien sahaus on helpompaa, jos tukit on aseteltu teloille latvapuoli sahuriin päin. Suurimmat tukit tulee asettaa tyvipuoli sahuriin päin
  • Sahatavaran vastaanottoon tarvitaan vähintään yksi apumies, näin sahatavaran läpimeno on jouhevaa ja tilaaja saa täyden hyödyn sahauksesta.

Moving

Puutavara

Tukkivannesahalla voidaan sahata tukkeja aina 80 cm läpimittaan asti. Tukkien normaalipituus on 4,6 m. Käyttämällä jatkopöytää pystymme käsittelemään puutavaraa aina 6,1 m asti.

tukki

AAA-Sahakone

Suomalaisia sahayrittäjiä ja metsänomistajia palveleva konekauppa, josta saat myös kaikki sahaukseen liittyvät tarvikkeet.

Suoritamme rahtisahausta Etelä-Suomessa.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelin: +358 40 6702212
Sähköposti:
Kotisivu: www.aaa-sahakone.fi

Pikkukoskentie 16 A,
00650,
Helsinki

Lähipuu

LÄHIPUU® on vastuullisen kuluttajan arvovalinta LÄHIPUU® tulee sertifioidusta suomalaisesta metsästä LÄHIPUU® on 100 % suomalaista työtä

Lue lisää