Talvisavut 2017

AAA-Sahakone Oy


Yritys

AAA-Sahakone Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka liikeideana on tarjota suomalaiselle metsänomistajalle ja puuteollisuudelle, sekä myöskin puutyön harrastajille, nykyaikaisia ja kustanustehokkaita laiteratkaisuja. Vaikka yritys on nuori on perustajilla yli 40 vuoden kokemus teknisestä tukkukaupasta ja tietotekniikasta, joka antaa hyvän perustan asiantuntevaan, tehokkaaseen ja nykyaikaiseen asiakaspalveluun. Edustamme Suomessa Wirex tukkivannesahoja ja sahalaitoksia, sekä sahauksesta tarvittavia sahanteriä, teroitus- ja mittalaitteita. Tarjoamme sahauspalveluita Etelä-Suomen ja Lapin läänin alueeella.

Visio

Yrityksen visiona on tarjota asiakkaalle kustannustehokas ja teknisesti paras sahausratkaisu alkaen harrastajasta päättyen pk-yrityksen tarpeeseen. Haluamme kasvattaa Suomen vihreän kullan jalostuarvoa ympäristöystävällisellä sahausmenetelmällä energiaa ja luontoa säätäen.

Palvelut

Tarjoamme sahauspalvelua Etelä-Suomen alueella Wirex CZ-1/U Mobile traileri-varusteisella tukkivannesahalla, joka on varustettu hydraulisella tukinkäsittelyllä ja sähkömoottorilla. Saha toimii 400 V 3-vaihe sähköllä ja normaali 16 A hidas sulake riittää laiteiston käyttöön. Saha pystyy käsittelemään n. 3 m3 puuta tunnissa. Valmiiseen puutavaraan vaikuttavat järjestelyt sahauspaikalla, sekä asiakkaan järjestämien avustajien lukumäärä.

AAA-Sahakone

Suomalaisia sahayrittäjiä ja metsänomistajia palveleva konekauppa, josta saat myös kaikki sahaukseen liittyvät tarvikkeet.

Suoritamme rahtisahausta Etelä-Suomessa.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelin: +358 40 6702212
Sähköposti:
Kotisivu: www.aaa-sahakone.fi

Pikkukoskentie 16 A,
00650,
Helsinki

Lähipuu

LÄHIPUU® on vastuullisen kuluttajan arvovalinta LÄHIPUU® tulee sertifioidusta suomalaisesta metsästä LÄHIPUU® on 100 % suomalaista työtä

Lue lisää